Victorie de serviciu, înaintea derby-ului cu Sepsi: FCC UAV Arad – Sirius Târgu Mureș 79-44

by Sorin Haut

FCC UAV Baschet Arad a făcut astăzi o repetiție bună în perspectiva derby-ului de săptămâna viitoare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, confruntarea care va decide ce echipă termină neînvinsă prima parte a campionatului. Așa cum anticipam, formația din Târgu Mureș, cu evoluții modeste într-o Ligă Națională oricum slabă, a fost o simplă parteneră de antrenament pentru echipa lui Bogdan Bulj. Hadzovic și colegele sale au făcut rapid diferența, 26-14 după zece minute și apoi 42-21 la capătul a două sferturi. După ce la pauza mare spectatorii au făcut cunoștință în premieră cu micile junioare de la Academia de Baschet a clubului, partea a doua a continuat în același scenariu, cu galben-albastrele la timonă, finalul consemnând o victorie la 35 de puncte diferență, 79-44, ce ne scutește de prea multe comentarii.

Baptiste și Hadzovic, din nou principalele remarcate ale Aradului

Cea mai bună jucătoare a echipei arădene a fost din nou americanca Baptiste, cu un double-double, 22 de puncte și 16 recuperări. Aproape de această performanță a fost și căpitanul Hadzovic, 18 puncte și 9 pase decisive. Aradul obține a noua victorie din tot atâtea meciuri disputate în campionat și egalează la puncte liderul Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care are coșaveraj superior. Joi, 29 decembrie, de la ora 18, este programat la Arad chiar derby-ul dintre FCC UAV și Sepsi, un prim indiciu al sezonului despre cum stă treaba în privința șanselor la titlu ale fetelor de pe Mureș. (FCC UAV, facebook)

Formații:

Arad: Baptiste 22 (1×3), Hadzovic 18 (2×3), Akathiotou 11 (3×3), Madden (7), Ciotir 5 (1×3), Georgieva 5 (1×3), Racic 5, Mîrne-Nagy 4, Negru 2. A mai jucat: Fleșer. Antrenor: Bogdan Bulj

Sirius: Podunavac 11 (1×3), Cooper 10, Horobets 8 (2×3), Lipovan 7 (1×3), Garrett Hammett 2, Ciciovan 2, Bucuk 2, Solyom 2. Au mai jucat: Feieș, Mircea. Antrenor: Carmin Popa.

 

 

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate