VICTORIE DE MORAL: RAPID – UNIV GOLDIS ICIM ARAD 44-91

by webeditor

La nici 24 de ore distanţă de la meciul de aseară, de la Târgovişte, baschetbalistele de la Univ.Goldiş ICIM au disputat un nou meci în campionat. Arădencele au jucat în devans partida de la Bucureşti, cu Rapid, contând pentru etapa viitoare, a 18-a, din cadrul Ligii Naţionale. Meciul ar fi trebuit să se dispute în week-end, dar duminică de la ora 19 este programată la Arad restanţa rundei a 16-a, cu Alba Iulia, meci care va decide aproape sigur ocupanta primului loc înainte de play-off. Revenind la disputa de astăzi, din capitală, trebuie spus că „galben-albastrele” s-au impus clar, dovadă şi scorul final 91-44 (27-17, 15-12, 28-6, 21-9).

Pansament pentru moral

Cele două eşecuri la rând, cu Alba în Liga Europei şi cu Târgovişte în campionat, nu le-a căzut deloc bine jucătoarelor lui Araujo, care aveau mare nevoie de un succes, care să le redea încrederea înaintea derby-ului de duminică. Iar meciul cu Rapid vine exact ca un pansament pentru moralul arădencelor, de aceea spunem că victoria este mai importantă decât pare. Aşa cum era de aşteptat, a fost rulat tot lotul, cu accent pe jucătoarele mai puţin folosite până acum.

Crăciun – surpriza plăcută

Williams a fost din nou numărul 1 la Univ.Goldiş ICIM, cu 22 de puncte şi 17 recuperări, secondată de surpriza plăcută Crăciun, 16 puncte şi 9 recuperări, tânărul pivot al echipei arădene confirmând creşterea de formă din ultima perioadă. Pentru campioana „en-titre” au mai jucat Cosby 11 (2×3), Engelman 10 (2×3), Brosovszky 10 (2×3), Milovanovic 6, Mercea 5, Rhoads 4, Manta 4, Moraru 2, Broomfield 1 şi Manea. De la Rapid a ieşit la rampă Flori Diaconu, autoare a 20 de puncte (3×3). (sportularadean.ro)

Foto: totalbaschet.ro

Facebook Comments