Victoria Felnac este neînvinsă în amicale, sub comanda lui Mițiți: „Suntem pe un drum bun”

by Sorin Haut

Felnacul lui Dănuț Mițiți este neînvinsă în amicale, deși a jucat cu trei divizionare terțe arădene: 1-1 cu Șoimii Lipova, gol Pasăre, 4-3 cu CS Socodor, reușite semnate de Drîglă 2, Țugulescu și Rosza, 0-0 cu Gloria Lunca Teuz Cermei și 1-0 în deplasare, la colega de eșalon, Athletico Vinga, gol Pasăre. Noul antrenor al Victoriei și-a pus repede amprenta la Victoria, echipa câștigând în agresivitate, disciplină și organizare, dovadă și amicalele iernii, în care nu a cunoscut până acum gustul înfrângerii. Felnăcanii încheie seria amicalelor sâmbătă, 24 februarie, ora 11, când vor întâlni pe teren propriu Podgoria Pâncota, după care pe 2 martie debutează returul de campionat, cu a doua clasată, Păulișana Păuliș – fosta echipă a lui Mițiți – oaspete la Felnac! Între timp, „VI-FE” s-a despărțit oficial de Petre Rădulescu, care va juca în Timiș, la Orțișoara, iar singura noutate este Daian Tăutan, fotbalist de bandă stânga împrumutat de la grupa de 2007 a UTA-ei. În cel mai recent amical edificator, Felnacul a remizat, 0-0, cu Gloria Cermei, test disputat pe terenul Motorul din Aradul Nou. Mițiți a început cu: Nichici – Mocan, Țugulescu, Istin, Morariu – Măgulean, Olariu Tomuț, Buz – Drîglă – Pasăre. Au mai jucat: Tăutan, Rozsa, Dancă, Bonchiș, Popovici, Mitu și Merca. „Cred că suntem pe un drum bun cu Dănuț Mițiți. Avem o agresivitate pozitivă bună, băieții au forță, rezistență, iar copiii încep să se apropie de nivelul seniorilor”, a spus președintele clubului, Marius Bătrân după amicalul cu Cermeiul.

Debutul oficial al noului antrenor – în 2 martie, în fața fostei echipe!

Dan Mițiți ne-a făcut o scurtă radiografie a perioadei de pregătire, incluzând aici și cele patru amicale de până acum, dar și ce așteptări are de la echipa sa în primăvară: „Sunt foarte mulțumit de pregătire, băieții au recepționat cam ce vreau de la ei, echipa s-a acomodat ușor și repede la cerințele mele. Consider că suntem pe un drum bun, iar cel mai important este să fim în cea mai bună formă la reluarea campionatului. Suntem neînvinși în amicale și tare aș vrea să repetăm figura și în meciurile oficiale, mai avem sâmbătă un amical cu Pâncota, după care primul joc pe puncte, cu Păulișul, chiar debutul meu la Felnac. Este fosta mea echipă, dar e una total schimbată, cred că a mai rămas doar un jucător din perioada când eram eu acolo, ei formează o echipă bună și ne așteaptă un meci greu, dar dacă vom face ceea ce trebuie putem obține punctele puse în joc. Singura noutate este Tăutan, dacă vor mai fi ceva achiziții va fi bine, căci pot interveni pe parcurs accidentări sau suspendări și pe bancă am în majoritate juniori, dacă nu, eu sunt mulțumit și de lotul actual. Consider că vom fi o nucă tare și vom avea un cuvânt de spus în acest sezon în lupta din frunte, am înțeles că multe echipe s-au întărit, așa că va fi interesant. Eu sunt un luptător și încerc să le imprim și jucătorilor mei acest spirit, să fie determinați ca și mine, ne-a declarat Dan Mițiți.

Se anunță luptă strânsă la câștigarea campionatului

Felnăcanii sunt în lupta la vârf și în actuala stagiune, terminând turul Ligii a IV-a pe locul 5, la doar șase puncte de liderul Viitorul Arad și un palmares pozitiv în fața celorlaltor forțe ale campionatului. Are 29 de puncte și un bilanț de 9 victorii, 2 egaluri și doar 3 înfrângeri, cel mai bun golaveraj, 53-21 și cel mai bun atac! Echipa a înscris cele mai multe goluri în primele 14 runde stagionale, 53, iar principalii marcatori sunt Pasăre, 15, Lasc, 12, Dancă și Mitu, câte 9.

Facebook Comments