VICTOR SLAV A INCEPUT PETRECERILE DUPA DIVORTUL DE BIANCA

by Cosmin Mihuta

Există viaţă şi după Bianca! Victor «a stins lumina» în cârciumă sâmbătă noapte, când a ieşit la distracţie cu băieţii

Bianca Drăguşanu a chefuit pe rupte înainte să-şi încheie căsnicia la notar, Victor Slav a aşteptat totuşi să se usuce cerneala pe actul de divorţ. Singur şi disponibil, prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro TV a avut weekend liber de la serviciu şi şi-a făcut de cap în oraş.

A trecut o săptămână de la divorţ, iar Victor Slav (33 de ani) respiră aer de celibatar. Musculosul de la PRO TV a bifat sâmbătă prima ieşire de noapte, cu băieţii, de când e oficial divorţat. Însoţit de un grup de prieteni, aranjat la patru ace şi cu o mină serioasă, aşa a fost surprins băiatul de la Meteo în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieşirea dintr-un restaurant din zona Lahovari.

Se pare că Victor chiar a avut chef de taclale şi de distracţie, căci a părăsit cârciuma la aproape o oră după ora de închidere, el şi prietenii lui fiind printre ultimii clienţi. Ei bine, petrecerea nu s-a încheiat acolo, căci Slav şi-a abandonat maşina în parcarea din zona restaurantului şi a preferat să ia un taxi, cea mai la îndemână soluţie atunci când ai chef să bei fără număr şi fără să ai probleme ca şofer.

Culmea, automobilul vedetei a zăcut toată noaptea şi încă o jumătate de zi acolo, semn că Victor a preferat să doarmă liniştit, mai ales că duminică, la ştirile matinale de la PRO TV, a fost de serviciu colega lui, Magda Pălimariu. Şi dacă Slav şi-a petrecut weekendul făcând treburi de oameni mari, fosta lui nevastă a fost ceva mai inocentă: s-a fotografiat la masă cu un puşti simpatic, probabil copilul unor prieteni şi a vizitat un pet shop, de unde părea interesată să-şi cumpere o pisicuţă. Totuşi, roşcata a aruncat şi un mesaj tăios pe Facebook, cu adresă clară către fostul soţ: „Don’t say you miss me when it’s your fault I’m gone” („Nu spune că îţi e dor de mine când din vina ta am plecat”) .

 

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/victor_slav-petreceri-divort-carciuma-distractie-prieteni_0_1797420300.html

Facebook Comments