Victor Ponta anunță înscrierea în alt partid

by Dana B.

Victor Ponta anunță pe Facebook că activează ca independent și că se va înscrie în alt partid, din septembrie. Fostul premier a răspuns unui comentariu în care era întrebat dacă are de gând să-și facă un nou partid și a spus că din septembrie va face politică într-un partid nou, „sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament”.

Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD/după 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu(care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea(care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou(sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a răspuns Victor Ponta unui comentariu în care era întrebat „când își va face un nou partid pentru a atrage oameni de valoare”.

Fostul premier nu a oferit detalii partid în care s-ar putea înscrie, însă o variantă ar fi Pro România, înfiinţat recent de fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin cu  sprijinul lui Victor Ponta.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments