Viceprimarul Ilie Cheșa le dă vești bune utiștilor: ”Într-o perioadă scurtă vom înlocui gazonul”. Se vor monta turnicheți noi la tribuna a II-a

by Sorin Haut

Problema gazonului Arenei Francisc Neuman este cu adevărat arzătoare în acest an, UTA având nevoie de condiții bune de joc pentru a reuși ca la finalul sezonului viitor să obțină un rezultat superior ediției recent încheiate de SuperLiga. Legat de acest subiect, viceprimarul Ilie Cheșa le promite suporterilor, într-o postare pe facebook, că administrația locală se va ține de cuvânt în acest an și echipa fanion va beneficia într-un timp cât mai scurt de un gazon nou, dar și de noi turnicheți la tribuna a II-a, pentru a asigura un acces rapid și confortabil pe stadion, fără timp mari de așteptare. Consiliul Local Municipal Arad a aprobat aproape 13 milioane de lei încă din luna februarie a acestui an pentru lucrările de reabilitare a Arenei “Francisc Neuman”, cea mai mare investiție fiind legată de înlocuirea totală a gazonului și infrastructurii de sub el (degivrare, drenare, irigație). 

Ne ținem de cuvânt în privința înlocuirii gazonului de pe stadionul Francisc Neuman! Bucuria rămânerii în Liga 1 vine împreună cu o nouă veste bună pentru clubul fanion al Aradului și suporterii arădeni. Mai sunt câteva zile până la termenul limită de depunere a ofertelor pentru obiectivul de investiții „Refacere și reabilitare gazon Stadionul Francisc Neuman Arad“, licitație demarată în luna mai. Avem speranța că într-o perioadă cât mai scurtă de timp vom avea un câștigător și vom putea demara lucrările. Este o investiție pentru care am aprobat fonduri în CLM, la începutul anului. Sper ca până la începerea sezonului să ducem la îndeplinire și cealaltă promisiune, montarea de noi turnicheți la tribuna a II-a a stadionului, pentru care, de asemenea, am aprobat bani în buget. Rămâne doar ca cei de la Recons să-i cheltuie cât mai repede, în folosul suporterilor”, precizează Ilie Cheșa. 

 

Facebook Comments