VICELE TOLEA FOLOSESTE IN CONTINUARE LIMUZINA PE CARE TREBUIA S-O PREDEA COMPANIEI DE APA

by Cosmin Mihuta

Vicepreşedintele CJA Adrian Ţolea a fost surprins, duminică la prânz, la volanul maşinii Ford Mondeo, cu numărul AR – 11 – CJA, maşină care aparţine Companiei de Apă. Maşina cu pricina a fost folosită de Consiliul Judeţean Arad, printr-un contract de comodat cu Compania de Apă, numai că, în urmă cu o lună, ca urmare a unei decizii a Curţii de Conturi, contractul cu pricina a fost reziliat.

Limuzina Ford Mondeo ar fi trebuit predată proprietarului, adică celor de la Compania de Apă. Din păcate, constatăm că vicepreşedintele CJA Adrian Ţolea încalcă legea şi foloseşte în continuare o maşină a unei companii de stat, fără ca el să fie angajat al companiei respective sau să aibă un contract în acest sens. Mai mult, Adrian Ţolea nu avea ce să caute în judeţ, în ziua votului, cu maşina de serviciu.

În cursul zilei de mâine vom încerca să obţinem un punct de vedere oficial din partea CJA şi Companiei de Apă, pentru a vedea dacă avem cumva de a face cu un abuz în serviciu, caz în care autorităţile competente ar trebui sesizate.

 

[email protected]

Facebook Comments