Vicele Ţiţirigă, protejat de angajaţii din subordine

by Florian Popa

soparla

Angajaţii de la Primăria Municipiului Arad care se ocupă de parcări sunt văzuţi zilnic în centru aplicând amenzi cetăţenilor indisciplinaţi care nu binevoiesc să-şi achite taxa de parcare. E drept, nu toţi sunt luaţi în colimator de angajaţii de la Primărie, fiindcă ar fi şi greu, la câte sute de maşini sunt parcate în fiecare zi fără tichet. Unii cu maşini bengoase sunt trecuţi cu vederea, alţii cu maşini mai ieftine (fără pile şi relaţii, cum ar veni) sunt taxaţi şi chemaţi să-şi plătească amenzile.
Printre favorizaţii urbei este şi vicele Ţiţirigă, a cărui maşină albă, nemţească, de serviciu, e parcată destul de des vis-a-vis de terasa de la Continental, în faţa unui salon de înfrumuseţare. Acuma, noi nu ştim dacă Ţiţirigă intră să se înfrumuseţeze tot la două zile sau stă la cafă cu colegi de serviciu, presonalităţi ale Aradului sau oameni de afaceri la Continental. Şopârla noastră n-a intrat nici la salon, nici la cofetărie. În schimb a fost destul de atentă să vadă că vicele nu avea tichet de parcare. Deşi în zonă se plimba un angajat al primăriei care poza de zor maşinile fără tichet, care urmau să fie amendate, maşina vicelui a scăpat „nechipurită“.
Acuma, ori vicele şi-o fi plătit amenda prin SMS (greu de crezut, dar uşor de dovedit), ori are abonament de VIP (noi ştim că nu se dau abonamente VIP), ori a fost în off-side, ca să spunem aşa, iar angajatul, prevăzător, n-a vrut să se încurce şi să-şi amendeze şeful ca să n-aibă de tras la locul de muncă sau, mai rău, să trebuiască să plătească el amenda.

Facebook Comments