Vicecampioni europeni la motociclism, pe circuit Alpe Adria

by Sorin Haut

Recent, în Slovacia a avut loc ultima etapă a Campionatului European de motociclism viteză clasic pe circuit Alpe Adria. Aradul a fost reprezentat de Sebastian Stochici și Levente Benke (ambii de la VIK Power) și de Cristian Sărac (Arici Supermoto), aceștia formând și nucleul echipei naționale aliniate la start.

La Classic 500, Sebastian Stochici a obținut clasarea pe podium în ambele manșe, pe treapta a treia și respectiv a doua, punctele acumulate în întreg sezonul propulsându-l în postura de vicecampion european Alpe Adria.

La clasa cea mai puternică, OPEN Special, destinată motoarelor de până la 1300 cm3, Cristian Sărac, care s-a aliniat la startul acestei etape în calitate de ocupant al fotoliului de lider, a fost nevoit să se mulțumească doar cu argintul european.

Arădeanul a fost protagonistul unei căzături spectaculoase în prima manșă care l-a adus în imposibilitatea de a mai reveni sau de a concura în manșa a doua și de a-și mai apăra titlul.

Tot la această clasă, Levente Benke, a reușit o clasare pe locul trei în prima manșă, la final de campionat ocupând locul 5 în clasamentul european.

Facebook Comments