„VI-FE” încheie cu remiză cel mai trist final de an

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

Victoria Felnac și Podgoria Pîncota ar fi trebuit să se întâlnească la final de octombrie, în ultima etapă a turului Ligii a IV-a, dar tragica veste a decesului lui Dan Ristin a amânat jocul pentru acest weekend. Practic, a fost ultimul meci oficial din campionat, în 2019, caravana primului eşalon fotbalistic judeţean oprindu-se de săptămâna trecută.

Felnacul a început motivată restanța din etapa a 11-a, dorind să tranșeze încă din start soarta disputei. Reprofilat atacant, Ovidiu Edu şi-a creat multe ocazii, dar a marcat doar o dată, cu trei minute înainte de finalul primei reprize, când a reluat din patru metri, de la colțul lung.

Pâncota a scăpat la destule şanse ale lui „VI-FE” şi apoi a prins curaj, forţând egalarea. Strategie care i-a reuşit, antrenorul-jucător Claudiu Ardelean marcând în minutul 79.  Pe final, ambele echipe puteau câştiga, nimerind bara!

S-a terminat nedecis, 1-1, iar Felnacul încheie anul pe locul 8, cu 18 puncte, departe de zona play-off-ului. Pâncota e pe 11, cu 11 puncte, în subsol. Zăbraniul e campioană de toamnă, cu 40 de puncte, urmată de Curtici, 38. Liga 4 Arad se reia în primăvara anului viitor.

Facebook Comments