Veteranii UTA-ei își continuă periplul prin județ: au dat recital la Șepreuș!

by Sorin Haut

Prezența veteranilor de la UTA pe arenele județului a continuat în weekend, în comuna Șepreuș. Old Boys UTA Bătrâna Doamnă și-a respectat blazonul și a trimis un lot numeros, care a făcut deliciul spectatorilor prezenți. La apelul lui Dorel Toderaș, președintele jucător al roș-albilor, au răspuns prezent Fador, Aly Tolmbaye, Bier, Bogoșel, Anca, Gligor, Barta, A.Pavel, F.Pavel, Husa, A.Drăgan, Polgar, Negrău, N.Mitu, Grad, Bozgan și Șerban.

Mult mai experimentată, gruparea simbol a județului s-a impus cu scorul de 3-1, pe lista marcatorilor trecându-și numele Alin Pavel, Flavius Pavel și Alin Gligor. După sesiunea de autografe, poveștile s-au depănat la tradiționala, deja, repriză a treia.

Mulțumim organizatorilor (n.r., din rândurile cărora s-a detașat inimosul Doru Bozga) pentru primire și jucătorilor noștri pentru seriozitatea și sacrificiul de care dau dovadă la fiecare solicitare. Formăm o familie frumoasă, Old Boys UTA, iar acest lucru impune respect, pe care îl prețuim și îl întoarcem de fiecare dată cu aceeași pasiune”, a declarat Dorel Toderaș.

Facebook Comments