VESTE GROAZNICA PENTRU MUTU: ESTE ACUZAT DE MARTIAN DE O INSELACIUNE DE 15 MILIOANE DE EURO

by Sorin Haut

Adrian Marţian, finanţatorul principal al clubului de fotbal UTA, şi Adrian Mutu, care cândva erau prieteni, au ajuns la cuţite şi se războiesc după ce Marțean l-a acuzat că l-a înșelat într-o afacere.

Adrian Mutu şi mama sa, Rodica Mutu, sunt cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor sub acuza că i-ar fi dat patronului arădean un tun de 15 milioane euro, scrie ebihoreanul.ro.
Adrian Mutu şi mama sa şi-ar fi însuşit instalaţiile aduse în ţară, anul trecut, din Italia de către Adrian Marţian pentru a porni o fabrică de combustibil biodiesel în Parcul Industrial Borş.
Fabrica s-a deschis și a început să producă, dar Marțian a fost scos din afacere şi, zice, el, lăsat “în fundul gol”, fără utilaje, şi fără bani.
Prietenia dintre Adi Mutu și Adrian Marțian este mai veche, dar parteneriatul de afaceri l-au pornit doar în urmă cu trei ani, la Cesena, în Italia, unde au înfiinţat firma “A&A Biodiesel”, având ca obiect de activitate producţia de carburanţi ecologici pentru motoarele Diesel, obţinuţi din uleiuri vegetale (soia, rapiţă, floarea-soarelui) sau grăsimi animale.
“De fapt, nu eram eu asociat, ci fosta mea soţie, Camelia, pe care am mandatat-o să mă reprezinte”, a declarat Marţian.

Sursă: max-media.ro

Facebook Comments