Veste bună pentru fanii lui Tom Cruise. Ce va face la cei aproape 60 de ani

by Cristian Dobre

Unul dintre cei mai prolifici actori de la Hollywood le-a dat o veste bună fanilor săi. Tom Cruise a anunțat, pe Twitter, că va realiza altor două filme „Mission: Impossibil”.
Tom Cruise a jucat în primele șase filme ale seriei, astfel că nimic nu îl oprește pe star să lucreze la încă două filme. Având în vedere că până acum seria a adunat mai mult de 3,5 miliarde de dolari la box-office, nu e de mirare că actorul acceptă provocarea. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter, Tom Cruise a confirmat realizarea altor două filme Mission: Impossibile. Actorul a dezvăluit şi când se vor lansa acestea – în verile lui 2021 şi 2022, potrivit cnet.com.
Primele sase filme ale seriei „Misiune: Imposibila” au facut mai mult de 3,5 miliarde de dolari la box-office, asa ca nu e chiar o surpriza faptul ca Tom Cruise a anuntat ca partile sapte si opt sunt deja pe drum. Un alt film așteptat cu sufletul la gură de fanii actorului este „Top Gun: Maverick’, continuarea celebrei pelicule din anii 1980. Filmul va fi lansat pe 12 iulie 2019.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments