VEDETELE TVR, AMENINTATE: „DACA AM RENUNTAT LA CRISTOIU, CEILALTI PUN MAI PUTINE PROBLEME“

by Cosmin Mihuta

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a lansat un mesaj neîndurător faţă de vedetele postului public de televiziune. Tănase le cere acestora să-şi respecte contractile semnate, precizând că dacă a putut renunţa la colaborarea cu Ion Cristoiu, poate renunţa la oricine.

Stelian Tănase susţine că încetarea colaborării cu Ion Cristoiu survine în urma încălcării de către acesta a contractului semnat. Preşedintele interimar spune că jurnalistul încearcă doar să se victimizeze şi că a crezut că TVR nu va renunţa la el fiind un personaj atât de cunoscut.

„Cristoiu încearcă să se victimizeze, dar avea un contract pe care l-a semnat şi trebuia să-l respecte. Dacă oricine ar avea emisiune la o altă televiziune, n-am cum să am eu beneficiul colaborării pe care o şi plătesc, dar o şi doresc. Cristoiu a crezut că TVR nu va renunţa la contract dată fiind notorietatea sa„, a declarat, pentru ZiarulRing.ro, preşedintele TVR.

Şeful TVR a precizat că Ion Cristoiu nu este singurul personaj vizat de această măsură. Tănase a declarat că vedetele semnează contracte de exclusivitate şi nu pot avea emisiuni şi la TVR şi la alte televiziuni.

„Mai e cineva cu care am purtat o discuţie şi i-am pus în vedere respectarea contractului, după care vom lua o decizie. Contractele noastre sunt de exclusivitate, nu pot avea emisiuni în altă parte, punct! Dacă vrem să construim TVR şi să-l brenduim, ne trebuie oameni identificaţi cu TVR”, a explicat Stelian Tănase.

Stelian Tănase a precizat că colaborarea cu Ion Cristoiu s-a încheiat însă în condiţii amiabile. „Colaborarea s-a încheiat amiabil, civilizat, din dorinţa părţilor, fără niciun fel de probleme. Contractul e una şi ce spui în presă e alta, poţi să spui orice vrei. Contractul prevedea condiţii clare, dânsul a semnat, apoi le-a ignorat, crezând că e doar o formalitate. Nu e formalitate! Chiar i-am spus la sfârşit: «Vrem să colaborăm, dar respectă-ţi contractul!». Din păcate, aşa s-a terminat, Cristoiu e un om mai complicat, el ştie mai bine ce vrea să facă. Voi fi foarte ferm. Altfel ne minţim singuri. Regulile sunt valabile pentru toată lumea (din TVR – n.r.), fără nicio excepţie. Dacă am renunţat la Cristoiu, ceilalţi pun mai puţine probleme”, a încheiat acesta.

 

Sursa: http://www.click.ro/news/national/vedete_tvr_amenintate-ion_cristoiu-stelian_tanase-tvr_0_1811818808.html

Facebook Comments