Vedete și copii de vedete care au intrat în febra bacalaureatului

by Cristian Dobre

Emoții mari pentru absolvenții clasei a XII-a, care încep astăzi examenele pentru Bacalaureat 2018. Printre aceștia și câteva vedete și copii ai vedetelor din showbiz.

Cei aproape 140.000 de absolvenți de liceu care s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat 2018 au luni primul examen scris, la Limba și literatura română. Proba la matematică la Bacalaureat 2018 are loc miercuri.

Și vedetele trec prin probele de foc de la examenele de Bacaluareat 2018. Astfel, iubitul fiicei prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Mario Fresh, susține și el examenele de bacalaureat 2018.

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, dă și ea examentul de Bacalaureat 2018. La fel și fiica cântărețului Vali Vijelie, Caty.

Fiica actriței Tania Popa, Daria, susține și ea, săptămâna aceasta, examenele pentru Bacalaureat 2018. Matei, băiatul prezentatorului de televiziune Mihai Dedu este și el în examene.

Afişarea primelor rezultate la Bacalaureat 2018, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments