Vedeta din La La Land, Emma Stone, a câștigat cei mai mulți bani în 2017

by Dana B.

Emma Stone a câștigat cei mai mulți bani în 2017. Vedeta din La La Land a câștigat în ultimele 12 luni 26 de milioane de dolari, în principal datorită succesului de care s-a bucurat musicalul în care a jucat, scrie BBC News.

Câștigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, Emma Stone ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe. Ea a reușit să le devanseze pe Jennifer Anniston și pe Emma Watson.

Jennifer Lawrence, care a ocupat primul loc în același top în 2016 a coborât pe locul trei, obținând venituri de 24 de milioane de dolari.

Forbes a calculat că veniturile Emmei Stone au crescut cu 160% față de 2016, când a obținut 10 milioane de dolari.

Actrița de 28 de ani a vorbit recent despre diferența de remunerare între femei și bărbați de la Hollywood, dezvăluind că partenerilor ei de sex masculin li s-au făcut tăieri de salariu pentru a putea câștiga la fel.

Jennifer Lawrence a fost în fruntea listei Forbes în ultimii doi ani, în principal datorită câștigurilor obținute din franciza Games Hunger. În 2016 ea a obținut a făcut 46 de milioane de dolari, după lansarea Jocurilor Hunger: Mockingjay – Partea a 2-a, ultimul film din serie.

Anul acesta, primele 10 actrițe din top au câștigat împreună 172,5 milioane de dolari, înainte de taxe și impozite. Toate cele zece au obținut venituri mai mari de 11,5 milioane de dolari fiecare.

Anul acesta, locul doi în top a fost ocupat de Jennifer Aniston, cu venituri de 25,5 milioane de dolari, în principal din contractele cu Smartwater, Aveeno și compania aeriană Emirates.

Emma Watson este singura britanică care se află în top 10, ea ocupând locul al șaselea cu un venit de 14 milioane de dolari. A reușit această performanță datorită rolului din „Beauty and the Beast”.

Melissa McCarthy, Mila Kunis, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts și Amy Adams figurează pe listă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments