Vânătorul de crocodili Steve Irwin, omagiat de Google

by Cristian Dobre

Google şi-a folosit motorul de căutare pentru a-l omagia pe conservaţionistul Steve Irwin. Vânătorul de crocodile iubit de întreaga lume ar fi împlinit astăzi 57 de ani, relatează ABC News.

Logo-ul Google a fost înlocuit vineri de o ilustraţie a australianului în timp ce acesta ţine un crocodil în braţe, aceasta fiind prima imagine dintr-o serie care îl arată pe Irwin bucurându-se de aventurile de a fi activist pentru drepturilor animalelor, star de televiziune şi om de familie.

Utilizatorii Google din întreaga lume au văzut ilustraţiile, acest lucru ajutând la o creştere în căutările online pentru numele personalităţii australiene.

Prin intermediul unui blog care acompaniază tributul, soţia lui Irwin, Terri, îşi reaminteşte cum luna de miere mai puţin tradiţională a celor doi a inspirat seria de televiziune ce avea să-l facă pe Irwin un star internaţional.

Cei doi s-au căsătorit în Oregon, Statele Unite, în 1992 dar nu aveau planuri de a se aşeza la casa lor.

„Am primit un telefon de la un braconieri care încerca să ucidă un crocodil uriaş din nord estul Australiei, aşa că în loc de lună de miere, eu şi cu Steve am mers acolo pentru a salva crocodilul înainte ca oamenii răi să îl prindă”, scrie Terri.„Am invitat o echipă de filmare să vină cu noi şi să documenteze eforturile noastre de salvare”, continuă aceasta.

„Nu am ştiut la acea vreme, dar această întâmplare se va transforma în primul episod din Vânătorul de Crocodili şi într-o aventură de 14 ani, filmând în locaţii australiene şi din lume”, adaugă Terri.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments