Valeriu Răchită o vede pe UTA promovată: “Mi-aş mai dori Petrolul şi Rapid”

by Sorin Haut

Valeriu Răchită, fostul jucător și antrenor al Petrolului, a vorbit la ProSport LIVE despre șansele pe care echipa sa de suflet le mai are la accederea în prima ligă. Este sceptic, pentru că primele două runde nu i-au dat încredere, iar evoluția echipei antrenate de Costel Enache trebuie să se schimbe radical pentru a putea promova. În opinia lui Răchită, șansele ca Petrolul să termine pe una din primele poziții sunt de 25-30 la sută.

Dacă Petrolul bătea la Arad, avea mari șanse să promoveze. Acum, șansele s-au diminuat. Eu cred că sunt undeva la 25 – 30 la sută. UTA și Turris sunt în pole position. Turris joacă acum cu Petrolul. Dacă vor câștiga (n.r. – se referă la Turris Oltul, care joacă pe teren propriu cu Petrolul), eu zic că UTA și Turris vor promova direct”, a spus Răchită.

În ceea ce privește echipele pe care le vrea în Liga 1, Valeriu Răchită le-a numit pe UTA și Petrolul. Are o favorită și pentru locul 3, de baraj, pe Rapid.  „Hai să promoveze UTA, Petrolul și Rapid. Astea mi-aș dori să fie pe primele locuri. Și Turris-ul… lasă, să promoveze Insula Belina în circuitul turistic”, a încheiat ironic, Răchită. (liga2prosport.ro)

Facebook Comments