VALENTINA PELINEL: „NIMIC NU RAMANE NEPLATIT IN VIATA!”

by Andreea Radu

După divorţul de Cristian Boureanu (41 de ani) şi după ce s-a speculat că l-ar fi înşelat pe acesta cu dinamovistul Cristi Borcea, iată că a venit clipa în care Valentina Pelinel (33 de ani) se apără cu tărie. Mai mult decât atât, frumoasa blondă lasă să se înţeleagă, se pare, că ea ar fi fost cea înşelată în relaţie, şi nu invers, aşa cum s-a zvonit până acum.

S-au iubit nebuneşte timp de 9 ani! Totuşi, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au decis, anul acesta, că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. Cât despre motivele care au dus la despărţire, acestea reprezintă încă un mare semn de întrebare. După ce au existat zvonuri că blonda l-ar fi înşelat cu dinamovistul Cristi Borcea, într-un interviu recent pentru revista „OK! Magazine”, Valentina Pelinel lasă să se citească, printre rânduri, că lucrurile ar fi stat cu totul altfel şi ea ar fi fost, se pare, cea înşelată.

“Nu ştiu dacă există bărbat care să nu înşe­le mai devreme sau mai târziu, dar e cert că există bărbaţi care ştiu să îşi ţină familia şi îşi preţuiesc partenera de viaţă mai mult decât orice şi asta e cel mai important (…) Nimic nu rămâne neplătit în viaţă.“, a mărturisit vedeta pentru okmagazine.ro.

Sursa: click.ro

Facebook Comments