Vai de copiii noștri! Singura care o băga pe Dăncilă în buzunar, Raluca Turcan – propusă la Educație

by Adrian Pavel

Celebră pentru gafele sale de ordin intelectual, Raluca Turcan este propunerea PNL pentru Ministerul Educaţiei. Însuși Orban, cel care a propus-o pentru Educație – exact ce nu i se potrivește Ralucăi Turcan, spunea despre aceasta: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante”.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan ar putea fi noul ministrul al Educaţiei în Guvernul Cîţu, conform rtv.net.

PNL va merge la consultările de la Cotroceni cu propunerea ca Raluca Turcan să fie ministrul Educației în Guvernul Cîţu, au declarat surse din partid pentru educatieprivata.ro.

Raluca Turcan, în vârstă de 44 de ani, este deputat de Sibiu în Parlamentul României şi prim-vicepreşedinte PNL. A deţinut funcţia de vicepremier în ambele guverne Orban.

În cărţi pentru preluarea funcţiei era vehiculat şi numele lui Sorin Cîmpeanu, care a mai deţinut această funcţie în trecut, dar şi Sorin Costreie, vicerectorul Universității din București, în membrii conducerii PNL au susținut-o, în majoritate, pe Raluca Turcan, mai precizează sursa citată.

Liderii PNL, USR-PLUS, UDMR au anunțat că au ajuns la un acord total privind funcționarea viitoarei coaliții de guvernare. Astfel, Florin Cîțu va fi candidat de premier, PNL va lua șefia Camerei Deputaților și USR-PLUS – șefia Senatului. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 portofolii, distribuite astfel: 9 ministere la PNL, 6 la USR PLUS și 3 la UDMR.

Facebook Comments