Vaccinurile din China Covid-19 au fost aprobate pentru testarea finală în U.A.E.

by webeditor

Un dezvoltator de vaccinuri chinez a obținut aprobarea de reglementare pentru a-și testa mostrele anti-coronavirus în Emiratele Arabe Unite, făcându-l să fie primul care obține lumina verde pentru etapa finală a studiilor umane.

Compania China National Biotec Group Co., cu sediul din Beijing, a primit aprobarea marți pentru a efectua studii de faza III pentru vaccinurile sale împotriva Covid-19 în țara  din Orientului Mijlociu, a declarat compania într-un comunicat postat pe contul său oficial WeChat.

CNBG a declarat că va colabora cu firma de informații artificiale și cloud computing G42 din Abu Dhabi pentru a efectua studiul și producția locală a vaccinului. Nu a dezvăluit detalii precum calendarul sau numărul de persoane pe care intenționează să se înscrie pentru testare.

Programele de vaccinuri în curs de dezvoltare rapidă se mută în stadiul final al testării înainte de a fi aprobate pentru inoculare pentru publicul larg. Companiile farmaceutice de pe întregul glob sunt în cursă pentru a găsi pentru prima dată o lovitură eficientă împotriva noului covid-19, care a infectat peste 9,2 milioane de oameni și a ucis peste 476,000.

Candidații pentru vaccinuri din companii din afara Chinei sunt, de asemenea, direcționați spre studiile de faza III. O mostră dezvoltată de Universitatea din Oxford și AstraZeneca Plc va fi testată în rândul a 2.000 de persoane din Brazilia începând din această lună. Cambridge, cu sediul în Massachusetts, urmează să înceapă să-și testeze mostrele luna viitoare într-o testare de 30.000 de persoane din S.U.A. bloomberg
Facebook Comments