Vacanță cu peripeții, pentru familia lui Aurelian Temișan

by Cristian Dobre

Aurelian Temișan și familia lui, vacanță de vis în Maroc. Artistul a povestit în cadrul emisiunii ” Agenția Vip” despre experiența trăită și peripețiile de care a avut parte.

„Erau vreo 300 de crocodili în Marcoc, era un croco-parc foarte interesant. A fost o vacanță frumoasă, dorită de foarte mulți ani și împlinită. Am văzut frumusețile vechi, dar și cele noi, am văzut și orașul vechi, în care obiceiurile au fost păstrate, oamenii merg și la muncă dar își prezintă și tradițiile, fiecare sat are specificul lui.

Dacă trăgeai aer brusc în piept, simțeai cum îți ard plămânii. Dar și eu și Monica suntem păsări de vară, ne place căldura! Mi-am luat genți de umăr, multe, mi-am luat papuci marocani, de-aia cu botul ascuțit. Mă bucur că mi-am găsit papuci, pentru că eu port 46 și mă bucur că nu mă strâng. Merită să mergi în vacanță, în Maroc! Am avut o mică peripeție, dar nu am avut probleme…noi am așteptat să ne întâlnim cu mașina șoferului și eram cu ghidul, iar ghidul a dispărut pentru o oră.’ a povestit Aurelian Temișan la „Agenția VIP’.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments