UTA va fi mobilizată de galerie: „Nu dăm niciodată înapoi!”

by Sorin Haut

Suporterii UTA-ei au epuizat deja 750 de bilete pentru derby-ul de duminică, cu Poli, de la Timişoara. Suporter Club UTA anunţă, într-un comunicat, că toţii fanii care vor să fie prezenţi pe Bega vor avea un loc în peluză. De asemenea, galeria va încuraja şi motiva echipa la antrenamentul de sâmbătă, dar va fi prezentă şi la meciul juniorilor sub 17 ani, din Liga Elitelor. Mai jos vă redăm în întregime comunicatul celor de la SCU:

„Cea de-a doua tranșă de bilete pentru meciul de la Timișoara a fost epuizată, dar în cursul serii de astăzi va fi disponibilă cea de-a treia. Sperăm să fie nevoie și de alte calupuri de bilete, să fim cât mai mulți în această deplasare pentru a ne purta echipa spre victorie! Îi rugăm pe utiști să-și procure biletele din timp, să nu se lase pe ultima zi, astfel încât să ne asigurăm că fiecare suporter va primi bilet pentru accesul în peluza suporterilor arădeni.

Sâmbătă, 20 mai, la ora 11.30, vom merge la antrenamentul echipei noastre ce va avea loc pe terenul ICRTI (strada Câmpul Liniștii) pentru a-i încuraja pe băieți înainte de derby. De acolo vom merge în Sânicolau Mic unde va avea loc returul semifinalei Ligii Elitelor la categoria de juniori U 17, UTA întâlnind CSU Craiova. Invităm toți suporterii alb-roșii să vină cu noi ca să le transmitem cum ”Nu dăm niciodată înapoi” atât seniorilor care vor întâlni duminică marea noastră rivală, cât și juniorilor mici care se luptă pentru un trofeu atât de important!

Pentru noi doar UTA contează!”
Foto: uta-arad.ro

Facebook Comments