UTA U19 a pierdut la penalty-uri finala Cupei României

by Sorin Haut
Please follow and like us:

UTA under 19 a pierdut la penalyt-uri finala Cupei României, cu Viitorul Constanţa, ultim act disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. S-a marcat repede. Încă din minutul 7, Viitorul a deschis scorul prin Rusu. Acesta a scăpat pe stânga, în careul mare și l-a învins pe portarul arădean cu un șut pe lângă acesta. Golul nu i-a afectat pe utiști, iar roș-albii au început să pună presiune și să se facă simțiți în atac. Prima mare ocazie a arădenilor a venit în minutul 33. Pop a bătut o lovitură liberă, mingea a ajuns la Petre, dar șutul acestuia a fost prins de portarul Viitorului. Cinci minute mai târziu, același Petre a reușit egalarea. Albert Stahl a centrat de pe dreapta, iar Petre a înscris cu o lovitură de cap.

Repriza secundă a fost controlată în mare parte de Viitorul. Jucătorii Academiei lui Hagi au nimerit și bara porții arădene în două rânduri. UTA a replicat printr-un șut la vinclu al lui Copaci, repsins însă de Dur. Pe finalul partidei, Petre și-a încercat norocul cu două șuturi de la distanță, rămase fără rezultat.

S-a terminat 1-1 la finalul timpului regulamentar și s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Acolo, Viitorul Constanța a reușit să se impună cu 5-3. La penalty-uri, pentru UTA a marcat: Petre, Pop, Dinculescu, în schimb ce Iova a ratat, trimițând mingea în bară.

UTA a început meciul cu Mara – D. Lazăr, Iuga, Copaci, Dinculescu – Jorza, Tănase – Costin, G. Pop, Stahl – Petre. Au mai jucat: Brănișteanu, Mandache și Vasile.

Sursă: uta-arad.ro, Foto: facebook.com/AcademiaHagi

Facebook Comments