UTA U17 încheie anul cu o victorie, în Liga Elitelor

by Sorin Haut

A doua întâlnire în decurs de patru zile între UTA și CSS Drobeta Turnu Severin le-a revenit tot băieților lui Sandu Gaica. Miercuri, în Cupa României, roș-albii își spulberau adversarii cu 9-0. De această dată, pe o suprafață de joc devenită dificilă după zăpada căzută, arădenii au învins iar și și-au păstrat și poarta imaculată. A fost 4-0 pentru UTA, cu goluri semnate Merian (2), Dumitru și Răzban.

Zamfir – Haloș, Salka, Spătar, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Duma, Tăședan a fost formația de început, apoi au mai intrat Nistor, Gavrilă, Selegean, Răzban și Cornean.

”Terenul a fost greu, datorită stării vremii, a determinat un joc de luptă, nu de construcție, dar am fost mai puternici. Nu s-a pus problema învingătoarei, chit că valorile se mai nivelează pe asemenea terenuri. Copiii au fost în regulă, s-au acomodat repede și au înțeles ce au avut de făcut”, a spus Gaica.

A fost ultimul meci al anului în Liga Elitelor, care se reia pe 10 martie 2018, cu UTA urmând să joace în deplasare la Star Sport Pitești.

Roș-albii mai rămân în priză până pe 15 decembrie, apoi intră într-o vacanță binemeritată, după o jumătate reușită de sezon: UTA e pe loc de calificare în Liga Elitelor și joacă și în sferturile Cupei României. (uta-arad.ro)

Facebook Comments