UTA, tot fără stadion! Trebuie să joace în exil

by Paul Anghel
Please follow and like us:

Deşi adminsitraţia Falcă promitea, de-a lungul anilor, că UTA va putea juca din acest nou sezon competiţional pe stadionul din calea Aurel Vlaicu, lucrurile sunt departe de acest deziderat. Nici măcar stadionul din Aradul Nou nu este în situaţia de a permite UTA-ei să îşi desfăşoare partidele din debutul viitoarei ediţii a Ligii a 2-a pe acest teren.

Fostul preşedinte al clubului UTA, Marin Lupaş, a postat pe pagina de Facebook, fotografii cu stadiul în care se află stadionul Motorul. Conform lui Marin Lupaş, stadionul este nepregătit.

“Așa arăta în weekend Stadionul Motorul​: complet nepregătit pentru joc. Din păcate UTA trebuie să joace în continuare în EXIL! A trecut peste 1 an de la rușinea cu Voluntari. Mi s-a spus că în aceste zile intră mașinile de lucru pe teren ca să întindă pietrișul… Sperăm că în octombrie echipa de fotbal să poată juca din nou în orașul nostru, deși cum se prezintă Primaria Municipiului Arad​ cu lucrările, mă îndoiesc. Mai vrea acest primar încă o rușine televizată la nivel național pentru a face ceea ce trebuie pentru fotbalul din Arad?”, a spus Marin Lupaş.

Facebook Comments