UTA şi-a stricat bilanţul din amicale, cu o echipă de tineret

by Sorin Haut

UTA a încheiat seria amicalelor din Antalya cu o înfrângere, 2-4 cu echipa de tineret a ucrainienilor de la Vorskla Poltava.  Laszlo Balint a apelat, astăzi, la o garnitură total schimbată faţă de cea cu Arsenal Tula, acordându-le minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin până acum. „Roş-albii” au început bine testul, iar după opt minute era 1-0, Miculescu finalizând din fața careului mic, după o acţiune prelungită de atac. Egalarea a survenit în minutul 40, atunci când Stryzhak a scăpat singur în careu și l-a executat pe Bolboașă: 1-1.

Partea a doua le-a aparţinut adversarilor, care la trei minute după pauză au făcut 2-1, Kravchuk marcând de la un metru. Peste nici două minute s-a restabilit din nou egalitatea, 2-2, Ciprian Rus transformând un penalty obținut de Ursu. Poltava avea să se desprindă decisiv în ultimele 20 de minute. Vasin şi Lyga au marcat pentru victoria celor de la Vorskla, lideri în campionatul de tineret al Ucrainei.

Așadar, UTA încheie seria amicalelor iernii cu un bilanţ de cinci victorii, o remiză şi o înfrângere. Laszlo Balint i-a trimis în teren pe următorii: Bolboașă – A.Rus, Crișan, Pașcu, Ciucur – Hrezdac, Pușcaș (Gavrilă) – Miculescu, Jebari (Vulturar), Ursu – C.Rus. UTA se întoarce mâine acasă, după masa de prânz, iar de luni se intră în linie dreaptă pentru primul meci oficial al anului, cel cu Csikszereda, programat luni, 24 februarie. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments