UTA s-a impus în derby-ul vestului. Victoria a fost dedicată suporterilor decedați

by Florian Popa

UTA s-a impus în derby-ul vestului, cu ASU Politehnica Timișoara, victoria fiind dedicată celor doi suporteri decedați într-un accident de circulație, joi seara. De altfel, jucătorii ambelor echipe au intrat pe teren cu tricouri albe peste echipamentul de joc, cu poze cu cei doi suporteri arădeni decedaţi, Bogdan Moisi şi Bogdan Mihoc. În aplauzele întregului stadion, Manea şi Vădrariu au dus bannerul cu pozele cu cei doi suporteri la peluza Nord. Totodată, căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, şi Sebastian Novovic, au dus o coroană de flori tot în sectorul rezervat arădenilor. Galeria timişoreană a aprins fumigene neagre, în semn de solidaritate, afișând un banner cu mesajul ”Fotbalul ne leagă pe toţi”.

UTA a deschis scorul în minutul 14, când Norbert Janos e lansat pe dreapta, pătrunde în careu până la 15 metri uşor lateral dreapta şi înscrie cu stângul pe lângă Murariu. În minutul 40, scorul se majorează la 0-2: contraatac UTA, Rus centrează la bara a doua, iar Norbert Janos trimite din 8 metri pe lângă Murariu.

În minutul 23, se reaprind speranțele gazdelor. Bozian pasează pe culoar pentru pătrunderea în careu a lui Velici, care e agăţat cu mâinile de Orlic şi arbitrul dictează penalty. Același Bozian transformă penalty-ul și Poli reintră în meci.

Scorul final este stabilit în minutul 87: Orlic iese şi boxează o minge trimisă la 10 metri în careu, iar Cubleşan porneşte pe contraatac, pasează cu Rus, acesta îi trimite înapoi lui Cubleşan, care apoi îi centrează din nou lui Ciprian Rus şi atacantul înscrie cu latul din 7 metri.

Facebook Comments