UTA s-a impus clar în amicalul de la Sebiş

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Ultimul amical al săptămânii a găsit-o pe UTA astăzi, pe terenul echipei de Liga a III-a Național Sebiș.

Ionuț Popa a început cu Orlic – Costin, Manea, Benga, Copaci – Oprea, Enescu – Cubleșan, Matei, Petra – Popa. Sebișul a răspuns cu Dagău – Poștoarcă, Pâslaru, Dumitrache, Ciochină, Pintea, Ruță, Onțel, Mărgărit, Susanu, Enciu.

UTA a deschis scorul după patru minute de la primul fluier: Petra a primit în stânga careului, a culcat un adversar și a centrat pentru reluarea la colțul lung a lui Popa, 0-1.

Naționalul a egalat repede: Susan a primit în 15 metri dreapta și a tras puternic la colțul lung, 1-1 (9). UTA a revenit, apoi, imediat la conducere grație reușitei spectaculoase a lui Matei, șut frumos de la 20 de metri, 1-2 (11).

După numai două minute, David Popa a desprins trupa roș-albă la 3-1, cu reluare din mijlocul suprafeței de pedeapsă, scor care s-a păstrat până la pauză.

Din minutul 40, Janos a intrat în locul lui Petra, iar UTA a abordat actul secund cu Bodea – Iuga, Manea, Benga, Vădrariu – Coulibaly, Tănase – Stahl, Petriș, Janos – Pop.

S-a făcut 4-1 pentru UTA din minutul 58, Pop finalizând cu șut la colțul lung din 12 metri stânga o pătrundere de-a lungul căreia a trecut de trei adversari.

Manea a făcut 5-1 în minutul 62, după un henţ în careu şi a stabilit scorul final, pe undneva aşteptat în condiţiile în care utiştii au o lună de pregătire în plus faţă de adversari, care nu demult s-au reunit.

Tot în partea a doua, Manea și Benga au fost înlocuiţi de Dan și japonezul Eisuke, iar Stahl a lăsat locul lui Suslak.

Facebook Comments