S-au conformat recomandărilor FRF: reunirea, cel mai devreme pe 16 aprilie!

by Sorin Haut
Please follow and like us:

FRF le-a recomandat cluburilor, ca urmare a prevederilor instituite în România, să nu îşi reia pregătirea, atâta timp cât este declarată stare de urgenţă (n.n. până pe 16 aprilie). Iar la cum evoluează răspândirea coronavirusului, am putea asista chiar la prelungirea acesteia pentru încă 30 de zile. Cluburile care nu respectă aceste reguli îşi asumă riscuri. Prin urmare, Laszlo Balint și colegii săi din staff-ul tehnic au anulat din nou reunirea echipei, programată pentru luni, 23 martie.

Până atunci, antrenorul UTA-ei le-a recomandat jucătorilor exerciții fizice şi un program individual de pregătire, în limita spaţiului disponibil acasă. În cel mai bun caz, utiștii își vor relua pregătirea pe 16 aprilie, pentru ca o lună mai târziu să dispute din nou meciuri oficiale.

Asta dacă FRF va stabili ca 16 mai să fie data de reluarea a campionatelor. Dacă starea de urgenţă se va prelungi, utiştii ar putea lua o pauză de două luni, iar atunci lucrurile s-ar complica serios, putându-se lua în discuţie chiar subiectul îngheţării sezonului.

Facebook Comments