UTA riscă un amical cu Dumbrăvița, destul de aproape de meciul din fieful CFR-ului

by Sorin Haut

Entuziasmul utiștilor s-a topit repede după eșecul mai clar decât o arată scorul final, 2-4 cu nou promovata Oțelul Galați. Urmează partida de sâmbătă seara, ora 20:30, de pe terenul celor de la CFR Cluj, fosta campioană urmând să pornească din postură de net favorită în duelul contând pentru etapa a 17-a a SuperLigii. Până una alta, Mircea Rednic nu se mulțumește cu antrenamente în pauza datorată meciurilor internaționale, iar UTA și-a programat un amical pentru marți după-amiază, ora 15, în compania divizionarei secunde din Dumbrăvița, locul 9 în Liga 2, la doar un punct sub linia de play-off. Se va juca pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic și probabil că staff-ul tehnic utist va da mai multe minute rezervelor sau mai bine zis jucătorilor din linia a doua, cu mențiunea vor lipsi internaționalii Omondi, Abeid, Cristi Mihai, Rareș Pop, Iurasciuc și Stanciu.

Stroungis și David ar putea bifa minute în testul de pe „Banatul”

Cei mai mulți dintre ei își termină treaba la naționale abia marți, așa că vor reveni destul de obosiți la Arad. Ar putea bifa câteva minute și grecul Stroungis, refăcut după problemele la inimă. Este posibil ca și Andrei David, mijlocașul de 20 de ani care a semnat cu UTA de mai bine de o săptămână, să primească mai multe minute în vederea unui posibil debut chiar contra CFR-ului. De cealaltă parte, la Dumbrăvița activează Ristin, Cibi, B.Nortey și Mercioiu, împrumutați până în vară de UTA. E interesant că Rednic riscă destul de mult, mai ales că internaționalii nu vor reveni în cea mai bună formă fizică, în vreme ce alte accidentări i-ar putea da serios planurile peste cap experimentatului antrenor, asta dacă va apela și la titulari.

Rednic s-a răzgândit, vrea să lege mai bine relațiile de joc

De altfel, tot el susținea în alte dăți că renunță la amicale cu 3-4 zile înainte de un meci oficial, pentru a nu se acumula o stare de oboseală. De asemenea, la ora meciului de mâine se anunță ploaie, așa că nici condițiile de joc nu vor fi chiar bune. Dar poate că antrenorul UTA-ei mai vrea să lucreze la omogenitate și atunci se justifică într-un fel un astfel de joc, pentru a da minute și unor jucători ce nu au evoluat prea mult în ultima vreme.

Facebook Comments