UTA renunță la alți șapte jucători: Vukcevic, Ubbink și Erico – cele mai sonore nume!

by Sorin Haut

UTA a anunțat, conform noii politici salariale, alte plecări. Lui Benzar și Cascini, care s-au despărțit deja oficial de arădeni, li se alătură Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Erico da Silva, Mihai Dobrescu, Salvatore Marrone, Desley Ubbink și Marko Vukcevic. Vorbim despre fotbaliști care nu mai au contracte valabile cu arădenii începând cu 30 iunie și cărora nu li se va propune prelungirea. Ultimele două nume constituie o surpriză și nu prea, ținând cont de ultimele declarații ale antrenorului utist, Mircea Rednic. Despărțirea de Marko Vukcevic este anunțată chiar în ziua în care fundașul dreapta muntenegrean împlinește 30 de ani, în timp ce Ubbink plătește și el pentru prestațiile slabe dar și pentru faptul că a vrut să plece încă de anul trecut la Craiova.

Lista despărțirilor cuprinde deja nouă nume, se așteaptă alte răspunsuri…

Doar că și ceilalți fotbaliști care rămân fără contracte începând cu 30 iunie sunt sub semnul întrebării. Florin Iacob, Alexandru Benga și Idriz Batha trebuie să răspundă la noile oferte de reînnoire ale înțelegerilor, iar Claudiu Keseru, Paul Anton și Roger Junio trebuie să își reducă salariile, pentru că nu au livrat de acești bani în sezonul recent încheiat. În acest moment, doar Danylo Kucher, Andrei Chindriș, Aly Abeid, Erion Hoxhallari și Virgiliu Postolachi, plus tinerii din cadrul lotului par siguri de rămânerea în „alb-roșu”.

Rednic coordonează campania de achiziții, cinci transferuri sunt ca și făcute

Mircea Rednic este invitat și va merge la manșa secundă a barajului de promovare în Liga 2-a, de astăzi, dintre Corvinul și Ungheni, după care își va continua drumul spre București. Experimentatul tehnician al UTA-ei va ține în permanență legătura cu conducerea clubului pentru vești legate de alte despărțiri. Pe de altă parte, un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți sunt deja acontați, dar se caută și alți jucători.

Facebook Comments