UTA a scos o remiză albă în Trivale, cu FC Argeş

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

UTA a remizat astăzi, scor 0-0, în Trivale, cu FC Argeș și ratează şansa de a urca pe primul loc în Liga a II-a. Echipa lui Gyuszi Balint a scos, totuși, un punct important în economia luptei pentru promovare. Meciul a fost destul de echilibrat,  cu o UTA activă în special în prima repriză, dar Buhăcianu, Melinte sau Moise au ratat ținta.

Argeșenii au fost mai insistenţi în mitanul secund, Iacob fiind însă de fiecare dată la post la încercările lui Blejdea sau Popescu. Un moment important al partidei s-a petrecut în debutul părții a doua, când Prepeliță a fost iertat de centralul din Buftea de al doilea galben și implicit de eliminare!

Pe final nu s-a mai riscat foarte mult, ambele echipe mulţumindu-se cu egalul, cu toate că încercări au mai fost. UTA a început meciul de la Piteşti cu: Fl. Iacob – An. Rus, Melinte, Șeroni (39 Fl Ilie), Tomozei – Ursu (80 Bustea), Hrezdac, Moise, Oroian (66 Miculescu) – Al. Ioniță, Buhăcianu.

UTA încheie cu două puncte o săptămână grea, cu două deplasări, 1-1 la „U” Cluj şi 0-0 la FC Argeş, bilanţ nici foarte mulţumitor, dar nici dezamăgitor. Urmează o altă săptămână încărcată, miercuri, în intermediară, acasă cu Buzăul şi apoi în weekend-ul următor, la Metaloglobus.

Facebook Comments