UTA rămâne fără victorie în amicale, 1-1 cu Szeged

by Sorin Haut

UTA nu a reuşit să spargă gheaţa nici în al treilea amical al iernii, disputat astăzi în compania echipei de Liga a III-a din Ungaria, Grosics Akademia Szeged. După 0-0 la Gyula, returul confruntării s-a disputat la orele prânzului, pe sinteticul de la Motorul, cu o formulă de start a echipei lui Ionuţ Popa în care i-am regăsit pe nou veniţii Melinte, Şeroni şi Kanda, dar şi pe ceilalţi trei jucători aflaţi în probe: Alfaiate, Vera şi Moisin.

Staff-ul tehnic roș-alb a optat pentru următorul prim „11”: Bodea – Ivan, El Hasni, Șeroni, Copaci – Alfaiate, Melinte – Alen Moisin, Miculescu, Kanda – Vera. Pe bancă au luat loc: Orlic – Suslak, Popa, Matei, Rus, Hrezdac, Keita, Isac, Merian şi Iuga.

UTA a deschis scorul după șapte minute: Melinte a pătruns în forță, frontal, i-a pasat în stânga lui Kanda, care a trimis o boltă frumoasă în colțul lung, 1-0. Repriza s-a încheiat cu acest scor, în ciuda insistenţelor maghiarilor, care s-au apropiat în trei rânduri periculos de poarta lui Bodea, aflat de fiecare dată la post. În replică, Vera a irosit o şansă mare, la jumătatea reprizei, şutând slab de la 15 metri, din postură de singur cu portarul.

Partea a doua a început cu mai multe schimbări la UTA: au ieșit Bodea, Șeroni, Melinte, Moisin, Miculescu, Vera și au intrat Orlic, Iuga, Keita, Popa, Matei și Rus, iar pe parcurs, Alfaiate, Copaci şi Kanda le-au lăsat locurile lui Hrezdac, Suslak şi Merian.

Tot oaspeţii au fost mai prezenţi şi în mitanul secund, ei controlând destul de clar jocul la mijlocul terenului. Cu o prestaţie neconvingătoare, presărată cu multe greşeli, arădenii s-au văzut egalaţi cu un minut înainte de final, atunci când Hegedus a găsit culoar și a deviat în plasă din apropiere, 1-1.

Astfel, UTA bifează al treilea amical fără victorie, după înfrângerea de acasă cu Bekescsaba şi cele două egaluri, cu Szegedul. Seria jocurilor de verificare continuă sâmbătă, în Ungaria, în compania echipei de Liga 3, din Fuzesgyarmat. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments