UTA pune la respect coronavirusul şi pleacă astăzi, spre Mioveni!

by Sorin Haut

Utiștii au trecut cu bine şi peste a şasea serie a testelor pentru coronavirus, toţi membrii delegaţiei „roș-albe” fiind negativi! Existau ceva emoții în contextul numărului mare de cazuri de infectare apărute în ultima vreme, exemple având chiar şi în fotbalul românesc. Numai că UTA îşi face foarte bine treaba pe această temă şi reuşeşte să se ferească de temutul COVID-19. Aşadar, din perspectiva „Bătrânei Doamne”, meciul de la Mioveni se poate juca, rămâne să vedem dacă şi argeşenii vor fi „curaţi” la testarea de astăzi, cu rezultate ce vor veni probabil în cursul zilei de duminică.

Mioveniul speră să fie şi ea „curată”

Vă reamintim că Mioveniul are deja un meci amânat, cel din deplasare cu Argeşul, reprogramat pentru vineri, 24 iulie. Totul ca urmare a unui caz pozitiv în delegaţia „alb-violeţilor”. Revenind la UTA, Laszlo Balint va conduce în această dimineaţă un antrenament, după care delegația arădeană pleacă cu autocarul spre Pitești, unde se va şi caza, urmând ca mâine să susţină un antrenament la o bază sportivă din Trivale.

Meciul este programat luni, ora 17:30

Dacă și Mioveniul va avea toate testele negative la coronavirus, meciul cu UTA se joacă luni, de la ora 17:30, în cadrul rundei a treia a play-off-ului. UTA este în continuare lider, cu 26 de puncte, la cinci puncte distanţă de Mioveni, care are însă un meci mai puţin disputat. Arădenii mai au însă doar două puncte peste Turris.

Facebook Comments