UTA, o singură variantă cu Baloteşti: ”Trebuie să câştigăm”

by Sorin Haut

La trei zile după ce a oferit o reprezentație frumoasă în fața prim-divizionarei Politehnica Iași (în Cupa României), UTA se întoarce pe arena din Aradul Nou pentru etapa a IX-a din liga secundă.

CS Balotești este formația care se prezintă mâine în fața UTA-ei. Cu doar cinci puncte, trupa ilfoveană e antepenultima în clasament. Bătrâna Doamnă știe că nu are voie să-și subestimeze adversara, dar, în același timp, după două înfrângeri consecutive în campionat, e limpede care e singurul deznodământ acceptat. ”Adversarii vin după victorie în fața lui ACS Poli, au moral extraordinar, noi nu, dar trebuie să câștigăm!”, a decretat Ionuț Popa, care își dorește ca băieții săi să-și regăsească prospețimea după epuizantul meci din Cupă.

”Este foarte greu să ne revenim. Adversarii noștri au simțit acest lucru, nu au vrut să programăm jocul duminică, dar echipa este în cantonament acum, avem și refacere, sper ca până la ora jocului să fim cât de cât apți. Mai sper să putem conta pe Vădrariu, Benga sau Stahl, jucători care ar putea schimba puțin primul unsprezece”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

UTA – CS Balotești se dispută de sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 17:00. (uta-arad.ro)

Facebook Comments