UTA MERGE DUPĂ PUNCTE LA SUCEAVA, PÂNCOTA – TOT CU JUNIORII!

by Sorin Haut

Liga a II-a îşi consumă în acest sfârşit de săptămână etapa a doua. După ce a salvat un punct pe finalul meciului cu Vâlcea, UTA e decisă să recupereze pe teren străin. Iar prima ocazie e la Suceava, într-o deplasare solicitantă şi complicată. Atmosfera din sânul echipei arădene e mai bună, după o săptămână furtunoasă, în care Cipri Rus şi-a reziliat contractul, iar nemulţumirile jucătorilor au mai fost stopate cu încasarea unui salar restant. Singurul indisponibil e Filaret, accidentat, dar în lot apar Iuga şi Vlad. Utiştii pornesc cu prima şansă pe stadionul Areni, dar sucevenii promit o replica dârză, echipa moldavă fiind condusă de un trio interesant, format din trei foşti fundaşi porniţi în fotbalul mare de la Ceahlăul: Adrian Iencsi – antrenor, Dorin Goian – preşedinte executiv şi Dănuţ Perjă – director sportiv. În prima etapă, Foresta Suceava a pierdut clar în deplasare cu Unirea Tărlungeni, scor 1-4.
O nouă înfrângere grea pentru „şoimi”?!
Situaţia dramatică de la Şoimii Pâncota continuă. Pavel Piroş nu a reuşit nici în această săptămână să repună cât de cât lucrurile pe un făgaş normal, astfel că gruparea din Podgorie va evolua tot cu juniorii şi în meciul de acasă, cu nou promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul se va disputa cel mai probabil la Şiria, arenă care ar urma să fie omologată pentru Liga a II-a în cursul acestei zile. Sunt şanse să consemnăm un nou scor fluviu, dar acel 0-16 de la Afumaţi e greu de bătut. Cert e că Piroş promite că de săptămâna viitoare schimbă placa, în sensul că echipa va merge pe o filieră străină, cu antrenori şi mulţi jucători din afara ţării.
Runda e deschisă azi, în Zăvoi
Etapa a doua mai programează meciurile: CSM Rm.Vâlcea – ASU Poli, vineri, ora 17:30, Academica Clinceni ACS Berceni, CS Mioveni – Olimpia Satu Mare, Metalul Reşiţa – Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila – Unirea Tărlungeni, Chindia Târgovişte – CS Baloteşti, Luceafărul Oradea – CS Afumaţi şi FC Braşov – Juventus Bucureşti, toate sâmbătă, de la ora 11.

Facebook Comments