UTA oferă abonaţilor bilete gratuite la Supercupa României de la Arad, din 9 iulie!

by Sorin Haut

Conducerea clubului UTA, cu Alexandru Meszar în continuare număr 1 neoficial,  încearcă din răsputeri să facă uitat episodul cu refuzul investitorilor arădeni şi încearcă prin toate mijloacele posibile acţiuni în care să îşi atragă de partea sa cât mai mulţi suporteri. Iar abonaţii, „vechi şi noi”, sunt recompensaţi pentru fidelitatea lor cu bilete gratuite la Supercupa României, dintre CFR Cluj şi Sepsi Sfântu Gheorghe, meci programat pe 9 iulie, la Arad.

„Perioada de reînnoire a abonamentelor a luat sfârșit săptămâna trecută, mai mult de 85% din abonații vechi vor fi alături de noi și în sezonul 2022-2023 al Ligii I. Arădenii și-au demonstrat din nou atașamentul față de echipă și încrederea în proiectul dedicat UTA-ei, iar noi dorim să le mulțumim tuturor!

Clubul dorește să le ofere o recompensă celor care și-au exprimat astfel fidelitatea, achiziționând de la Federația Română de Fotbal și oferindu-le gratuit tuturor abonaților (noi și vechi) câte un bilet la meciul de Supercupă a României, din data de 9 iulie, ora 20:30. Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe se va disputa pe Arena Francisc Neuman.

Biletele se pot ridica de la stadion pe baza cardului de abonat activat pentru noul sezon în perioada 1-5 iulie după următorul program:
1 iulie: între orele 16:00 – 19:00
2 iulie: între orele 10:00 – 13:00
4 iulie: între orele 16:00 – 19:00
5 iulie: între orele 10:00 – 13:00

Datorită acestui meci organizat pe Arena Francisc Neuman, campania de vânzare a noilor abonamente pentru sezonul 2022-2023 va începe, atât online cât și fizic, pe data de 4 iulie.

Vă mulțumim pentru susținere!”, este comunicatul clubului UTA.

Facebook Comments