UTA l-a ratat pe Ioan Hora, care a optat pentru Gaz Metan

by Rusu Flavius

Ioan Hora s-a despărțit în această pauză de iarnă de FCSB, dar nu a stat prea mult pe tușă. Atacantul și-a găsit rapid echipă și a semnat cu Gaz Metan Mediaș. În vârstă de 31 de ani, Hora nu are motive să regrete că a plecat de la echipa antrenată de Bogdan Vintilă, acolo unde era mai mult rezervă, pentru că va câștiga surprinzător de mulți bani la formația pregătită de Edi Iordănescu.

Hora a încasat o primă de instalare de 25.000 de euro și va avea un salariu ca la FCSB, adică de 10.000 de euro pe lună, anunță Gazeta. Pe lângă salariu, atacantul va primi și un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare gol marcat la Gaz Metan.

Un an de zile a rezistat Hora la FCSB. Acesta a ajuns la echipa lui Gigi Becali la începutul anului trecut și a evoluat în 29 de meciuri pentru roș-albaștri, reușind să marcheze 8 goluri și să le ofere colegilor o pasă de gol.

Impresariat de Bogdan Apostu, Hora s-a aflat şi în vizorul celor de la UTA, care însă nu şi-au permis să îi ofere salariul pe care îl dă Gaz Metan. Astfel, liderul Ligii a II-a trebuie să se reorienteze rapid spre alt fotbalist cu profil ofensiv, asta în condiţiile în care Ioniţă a dezamăgit în tricoul alb-roşu.

Facebook Comments