UTA îşi întăreşte banda dreaptă cu Pleaşcă, FC Voluntari răspunde cu Mailat!

by Sorin Haut

UTA mai bifează un transfer estival, pentru a dubla banda dreaptă, acolo unde Laszlo Balint a cerut întăriri. Mai ales după accidentarea lui Tomozei, „Bătrâna Doamnă” era descoperită în acea zonă, iar venirea fostului jucător al FCSB cade la fix.  Marian Pleaşcă are 30 de ani şi joacă fundaş dreapta, având o bogată experiență la nivelul Ligii 1. Noua achiziţie a UTA-ei s-a și antrenat în această dimineață cu noii săi colegi, iar diseară va fi probabil prezentat de club. Fotbalistul crescut de Pandurii Târgu Jiu a adunat peste 100 de meciuri pe scena primului eșalon în tricourile celor de la Pandurii, FCSB, Voluntari și Gaz Metan Mediaș.

Născut la Caracal, Pleaşcă – liber de contract după ce s-a despărţit în vară de Gaz Metan – are și o selecție în naționala României, într-un meci amical cu Belgia, pe 12 noiembrie 2011. Între timp s-a întărit şi următoarea adversară a UTA-ei din Liga 1, FC Voluntari. Ilfovenii au anunţat astăzi venirea lui Sebastian Mailat, împrumutat pentru un sezon chiar de la campioana CFR Cluj! Mailat este fotbalistul grupării din Gruia din toamna anului 2017, dar a bifat doar 33 de apariții pentru CFR, cele mai multe venind din postura de rezervă.

În perioada în care a aparținut de CFR Cluj, Sebastian Mailat a fost împrumutat și la Gaz Metan Mediaș, ianuarie – iunie 2019, și U Cluj, în a doua jumătate a acestui sezon. Mailat este doar al doilea transfer realizat de FC Voluntari în această vară, după cel al lui Grădinaru, sosit de la Poli Iaşi. Vă reamintim că UTA şi FC Voluntari se înfruntă vineri, ora 21, pe noul stadion „Francisc Neuman”, în cadrul etapei a doua din Liga 1.

Facebook Comments