UTA invocă și ea articolul 37 din regulament și speră să aibă fani în tribune cu Oțelul și FCU Craiova

by Sorin Haut

UTA invocă și ea, la fel ca Dinamo, articolul 37 din regulament, cu privire la suspendarea de patru etape cu porți închise la meciurile de acasă (în urma incidentelor dintre fani, la meciul direct de pe Arcul de Triumf, din 8 martie), după ce apelul i-a fost respins de Comisia de Recurs a FRF. Despre ce este vorba și ce se menționează chiar în articolul respectiv: după executarea a jumătate din pedeapsă (ambele au disputat deja două meciuri doar cu copii în tribune), cluburile sancționate se pot adresa Comisiei de Disciplină și Etică pentru a solicita suspendarea parțială a executării sancțiunii deciziei dacă îndeplinesc alte două puncte și anume:

”Clubul în cauză să nu mai nu a mai fost sancționat pentru astfel de abateri în ultimul an, iar organul disciplinar să considere că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii”. UTA a disputat deja două partide, 1-0 cu FC Botoșani și 1-3 cu Hermannstadt, doar cu copiii sub 14 ani în tribune, alături de însoțitori. 

Avocatul clubului UTA a depus în acest sens o cerere oficială la FRF, invocând exact acest punct, așa că există speranțe mari ca echipa lui Mircea Rednic să aibă fani în tribune la meciurile cu Oțelul Galați și FC U Craiova 1948, ultimele de pe teren propriu din acest sezon. Ședința  Comisiei de Disciplină și Etică va avea loc miercuri după-amiază.

Facebook Comments