UTA dă lovitura finală: Romario Moise e jucătorul „Bătrânei Doamne”!

by Sorin Haut

Conducerea clubului UTA a ajuns în această seară la un acord cu Romario Moise! Mijlocașul în vârstă de 23 de ani s-a născut în 21 septembrie 1996 la Ploiești și a făcut junioratul la Astra Giurgiu. Tot în tricoul giurgiuvenilor a debutat și în Liga 1. Moise vine împrumut de la Astra Giurgiu, până în vara anului viitor.

Mijlocașul nu a făcut parte din planurile lui Dan Alexa în acest debut de campionat de Liga 1 și vine să asigure un post sensibil la UTA, cel de număr 8. Pe transfermarkt, noul jucător al UTA-ei este cotat la 400.000 de euro.

”Sunt bucuros că am ajuns la o echipă importantă în fotbalul românesc. Știu că UTA este campioana provinciei, am venit aici cu sufletul deschis, cu gândul de a face performanță și de a readuce UTA acolo unde îi este locul. La Arad voi lucra cu un antrenor de top, care își dorește să câștige mereu, iar asta nu poate decât să mă motiveze. Sunt obișnuit cu presiunea și cu performanța de la Astra, deci știu ce înseamnă o astfel de luptă. Sunt pregătit să pun umărul la revenirea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc!”, au fost cuvintele lui Romario Moise, imediat după semnarea contractului.

 

Facebook Comments