UTA II A INVINS CU 5-0 PE UNIREA SANTANA

by redactor
Pe acelaşi teren , sintetic Şega, pe care ieri, elevii lui Roland Nagy şi Radu Anca treceau cu 2-0 de Naţional Sebiş, astăzi de la ora 11 Unirea Sântana a plecat şi ea învinsă cu un scor mai mare, 5-0. E adevărat, adversarii  alb-roşiilor , jucătorii antrenaţi de Dinu Dronca au avut o medie scăzută de vârstă, mulţi titulari lipsind din cauza serviciului sau din alte motive.
Dumitru Copil, la primul meci al acestui an a dovedit o mare poftă de joc atâta timp cât l-a ţinut „ combustibilul”, a deschis scorul în minutul 5 cu un şut cu efect prin stînga portarului Ciurca. În minutul 24, Claudiu Popa centrează bine de pe partea dreaptă, iar Bulza pune latul pentru 2-0. Acelaşi Bulza , care se pare că şi-a găsit locul în echipa lui Roli Nagy va trage în portar de la 6 m, echipele intrând la vestiare cu acest scor. De notat totuşi şi şutul în bară , din minutul 36 al lui Giurgiu de la Unirea.
Se fac schimbări masive în ambele echipe, dar încet, încet sursele de energie ale copiiilor din Sântana scad, la rampă ieşind Rus de la UTA II care , în minutul 73, pătrunde pe zona centrală, preia mingea pe piept şi şutează sec în plasa porţii oaspeţilor, făcând 3-0. Ca să repete isprava lui Bulza din prima repriză, acelaşi Rus va nimeri bara , un minut mai târziu. În minutul 80 se derulează o fază foarte frumoasă a atacanţilor alb-roşii  , când Gheorghiţă centrează de pe dreapta, Hlistei încearcă un artificu tehnic, trimiţând balonul cu călcâiul în portar, iar mingea  ricoşată din acesta este reluată în poartă pentru 4-0  de către Leucuţa. Pentru ultimul gol de 5-0, rolul celui care a centrat i-a revenit lui Hlistei, iar cel care a înscris a fost Gheorghiţă.
În minutul 85 jucătorii Vlad Michel dela UTA II şi Florin Vandor de la Unirea Sântana au primit cartonaş roşu pentru o altercaţie între cei doi. În rest arbitrii, Nicoraş, Hărduţ şi Coroban  au arbitrat fără probleme.
Într-un alt meci de verificare, Banatul Sânicolaul Mic a învins pe Progresul Pecica cu 1-0, prin golul înscris de Sîrbu.
UTA II : Mitrea, Raţ, Wild, Pantea; Burlă, Dobrean, Cl. Popa, Pavel, Copil, Bulza.
Au mai jucat: Mara, Gheorghiţă, Leucuţa, Rus, Suslak, Avrămuţiu, Vlad Michel, Luca, Zdrenţan şi Irina
Unirea Sântana:  Ciurca, Bulboacă, Dema, Paven, Calancea, Matei, Vuin, Josan, Cozonac, Martin, Giurgiu
Au mai jucat: Ciocan, Bodea, Bolba, Stan, Rus, M.Vandor şi Fl. Vandor
Ioan Hamza
Facebook Comments