UTA este tranşantă cu Primăria: „Avem nevoie de certitudini acum, înainte de startul sezonului”!

by Sorin Haut

UTA a reacţionat după comunicatul Primăriei, prin care se confirmă continuarea parteneriatului, dar aşteaptă bani în regim de urgenţă, atâta timp cât până la startul sezonului de Liga 1 a mai rămas mai puţin de trei săptămâni. Clubul fanion al Aradului are nevoie de spriin financiar consistent înaintea debutului de campionat, pentru a-şi întări lotul în vederea participării cu brio în elita fotbalului românesc. Mai jos vă prezentăm poziţia clubului UTA, pe această temă, cât se poate de tranşantă:

„Ca urmare a comunicatului emis astăzi de Primăria Municipiului Arad, prin vocea domnului primar Călin Bibarț, dorim să transmitem că ne bucurăm să primim confirmarea parteneriatului cu clubul UTA. Am avut convingerea că vom continua colaborarea, partenerul cel mai important al clubului a fost, de la începutul acestui proiect, și este și astăzi, Primăria Municipiului Arad. Promovarea din această vară, vis al arădenilor vechi de mai bine de un deceniu, a fost obținută împreună cu partenerii noștri din conducerea orașului.

Suntem convinși că Primăria va găsi soluții și în  perioada această grea, de criză medicală și economică, să sprijine clubul UTA minim cu sumele cu care a contribuit și în anii precedenți. Legea 115/2020 permite Consiliilor Locale și Județene alocarea directă de subvenții pentru cluburile sportive.

Așteptăm concretizarea parteneriatului în următoarea ședință de Consiliu Local. Ținând cont că suntem o echipă nou-promovată în Liga I, și noi și Aradul dorim să punem bazele unei echipe care va rezista rigorilor primului eșalon. În realizarea acestui demers avem nevoie de certitudini acum, înaintea startului, pentru a pregăti cât mai bine sezonul”.

Facebook Comments