UTA este tot pe drumuri! Miercuri vine meciul de Cupă, clubul a pus în vânzare bilete

by Sorin Haut

UTA s-a întors cu patru puncte din deplasările de la Ovidiu, 2-2 în restanța cu Farul și Craiova, victorie cu 3-2 în fața lui FCU 1948 și a părăsit locurile de baraj din SuperLigă. Vine meciul cu Dinamo (Oradea, luni, 6 noiembrie, ora 18), din ultima etapă a turului și o nouă victorie i-ar asigura echipei arădene liniște în vederea abordării returului. Dar, până atunci, miercuri, 1 noiembrie, ora 18, tot pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea, „Bătrâna Doamnă” o găzduiește pe CS Universitatea Craiova în cadrul etapei a doua din Grupa D a Cupei României. Așadar, abia ajunsă de pe drumuri, trupa lui Rednic se pregătește de o nouă deplasare, de această dată mult mai scurtă și în condițiile în care ea este gazdă.

Înfruntare cu cealaltă Craiovă, pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea

Cu un succes în fața oltenilor, aflați în scădere de formă, UTA ar obține, în mare măsură, calificarea în sferturile de finală ale competiției. Asta după ce în runda inaugurală s-au impus la Buzău cu 2-1. Până una alta, suporterii arădeni sunt chemați să facă un nou efort și să deplaseze la Oradea într-o zi lucrătoare. Clubul UTA a pus în vânzare bilete pentru meciul de Cupă, cu mențiunea că abonații au parte de intrare liberă la următoarele partide din competiția KO.

Bilete fizic și online, la prețurile de 30 și 50 de lei

”Tichete pentru UTA – Universitatea Craiova din cadrul Cupei României Betano sunt disponibile online aici. Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficiile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus din Lotus Center Oradea. 

Biletele la Tribuna 1 vor costa 50 LEI, în vreme ce la peluze, prețul va fi 30 LEI. Copiii până în 3 ani au acces gratuit, în vreme ce până la 14 ani vor beneficia de reducere de 50%. 

Abonații de la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky” vor ocupa loc la Tribuna 1 a stadionului “Iuliu Bodola”, în vreme ce abonații de la cele două peluze vor avea loc la Peluza 1 Sud”, este anunțul clubului arădean. (foto: UTA Arad, facebook)

Facebook Comments