UTA e sâmbătă, în Trivale, iar fotoliul de lider îi face cu ochiul!

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

UTA e sâmbătă la Piteşti, unde are meci cu FC Argeş, sâmbătă, de la ora 15, televizat de Digi, Romtelekom şi Look. Meciul contează pentru etapa a 16-a din Liga a II-a şi e foarte important pentru ambele echipe, în perspectiva luptei la promovare. Arădenii vin după egalul din restanţa cu „U” Cluj, meci în care au pierdut victoria printre degete, dar o victorie în Trivale i-ar putea propulsa chiar pe primul loc, pentru că Mioveniul stă în această etapă!

De cealaltă parte, argeşenii lui Ionuţ Badea au moral excelent, după ce i-au „întors” pe reşiţeni într-o altă restanţă din această săptămânpă, 3-2. Cu trei puncte, în derby-ul de sâmbătă, piteştenii ar deveni şi ei o e chipă de luat în seamă în cheia luptei pentru Liga 1. Aşadar, se anunţă o luptă acerbă pentru puncte, într-un duel care se anunţă foarte echilibrat, cu un uşor avanntaj de partea gazdelor, pentru că joacă pe teren propriu.

Laszlo Balint nu îl va avea la dispoziţie pe Cipri Rus, suspendat pentru cumul de galbene, dar tandemul Buhăcianu – Ioniţă (cu probleme la genunchi) îi pot suplini lipsa golgheterului de la UTA. În rest, tinerii Hrezdac, uşor „avariat” în disputa cu studenţii de pe Someş şi Isac, încă nerefăcut complet, fac parte din lot. Cea mai mare problemă e pe axul central, acolo unde brazilianul Lorenzi, absent cu „U” Cluj, ar putea lipsi din nou, din cauza unor probleme de ordin muscular.

Gyuszi Balint prefaţează duelul din Trivale, sperând la punct(e): „FC Argeș e o formație puternică, cel puțin pe teren propriu. Sper să găsim cele mai bune soluții pentru acest meci. Vrem să aliniem un prim unsprezece care să emită pretenții pentru câștigarea meciului”.

De cealaltă parte, Ionuţ Badea e foarte preocupat de meciul cu UTA: „Mă interesează foarte mult cele trei puncte din meciul de sâmbătă, cu UTA. Întotdeauna voi gândi, indiferent de scor, că putem câștiga și asta încerc să le transmit și jucătorilor pe care îi antrenez”.

Liga a II-a, etapa a 16-a: 

Turris Tr. Măgurele – Ripensia, vineri, ora 17:30

Farul – Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, ora 11

Chiajna – Snagov, sâmbătă, ora 11

Reşiţa – Ploieşti, sâmbătă, ora 11

Buzău – Metaloglobus, sâmbătă, ora 11

Viitorul Tg. Jiu – Călăraşi, sâmbătă, ora 11

ASU Poli – Csikszereda, sâmbătă, ora 14

FC Argeş – UTA, sâmbătă, ora 15

Rapid – U. Cluj, duminică, ora 12

Daco-Getica – Mioveni nu se dispută.

Clasament

 

 

Facebook Comments