UTA e pregătită de Luceafărul: ”Să menţinem starea pozitivă”

by Sorin Haut

Atenția taberei roș-albe e îndreptată spre etapa cu numărul 34 a ligii secunde: sâmbătă, UTA e pe terenul din Sînmartin, acolo unde o așteaptă Luceafărul Oradea.

Revigorată de victoria reușită runda trecută, trupa arădeană așteaptă încrezătoare disputa cu bihorenii. ”A fost o săptămână mai deosebită propusă de nea Popică, antrenamentele au fost mai lejere, fără încărcare, suntem în ultimele patru etape și dorim să menținem starea pozitivă de după meciul cu Foresta. În proporție de 99,99% salvarea de la retrogradare este rezolvată. Așteptăm meciul cu Luceafărul, unul dificil. Am văzut echipa adversă în meciul cu FC Argeș, individual și colectiv au experiență. Sunt jucători care au fost la Liga I, cei din față pot să facă diferența oricând. Dar avem toate atuurile să facem un meci bun”, a punctat Cristian Păcurar, antrenorul secund al UTA-ei.

UTA pleacă spre Oradea după antrenamentul de mâine dimineață, la sfârșitul căruia va fi decis și lotul pentru meciul de sâmbătă. Alex Manea s-a confruntat cu probleme de ordin medical, dar va fi apt de joc. Arădenii petrec noaptea de dinaintea meciului la hotelul ”Intercontinental”. (uta-arad.ro)

Facebook Comments