UTA dă patru jucători la echipele naţionale! Miculescu, convocat în premieră la tineret

by Sorin Haut

Florin Bratu, noul selecționer al naționalei de tineret, a apelat și la utistul David Miculescu (20 de ani), mijlocașul „roș-albilor” care tocmai s-a deblocat în prezenta stagiunii a Ligii 1 și este curtat de FCSB. Tânărul mijlocaș a fost convocat și pentru acțiunea preolimpică a naționalei U23, din luna iunie, însă se află în premieră la o acțiune a naționalei de tineret. „Tricolorii mici” înfruntă în amicale Anglia U21 (3 septembrie, ora 21:00, stadion Steaua) și Georgia U21, marți, 7 septembrie, ora 21:00, stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari). UTA dă, în total, nu mai puțin de patru fotbaliști la loturile naționale după disputa de luni, cu Gaz Metan.

Arădeanul Dennis Man, convocat şi el sub „tricolor”

La naționala de seniori, Mirel Rădoi a anunțat la rândul său jucătorii selecționați pentru partidele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 care se vor disputa în luna septembrie, iar arădeanul Parmei, Dennis Man, se numără printre cei 24 de „tricolori” care vor înfrunta Islanda (2 septembrie, ora 21:45, la Reyjkavik), Liechtenstein (5 septembrie, ora 21:45, la București) și Macedonia de Nord (8 septembrie, ora 21:45, la Skopje).

Vukvevic, Baravykas şi Vorobjovas, la primele reprezentative

Alţi trei fotbalişti ai UTA-ei, toţi stranieri, au primit convocări pentru primele reprezentative: muntenegreanul Marko Vukcevic este luat în calcul pentru meciurile cu Turcia, Olanda și Letonia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial, aseară venind convocări şi pe numele lituanienilor Baravykas şi Vorobjovas, convocaţi pentru meciurile cu Irlanda de Nord, Bulgaria și Italia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

 

Facebook Comments