UTA continuă seria testelor, la Bekescsaba şi Sebiş

by Sorin Haut

Ionuţ Popa trage concluziile după ultimele amicale ale UTA-ei şi speră ca în această săptămână să îi fie completat lotul, pentru o radiografie cât mai elocventă:

”În primul rând am observat o stare de oboseală apăsătoare. Sâmbătă seara am jucat la Debrecen cu o echipă care ne-a întins puțin, apoi duminică am avut antrenament. Am și hotărât ca mâine (n.n.marţi) doar o parte din jucători, cei care au jucat mai puțin, să facă antrenament. Joi ne deplasăm la Bekescsaba, sper să îi am pe toți jucătorii apți, inclusiv pe Tănase, Vădrariu și încă doi jucători, ca să pot trage o concluzie”, a sintetizat Ionuț Popa.

A fost și primul meci în tricoul UTA-ei pentru mijlocașul Andrei Enescu. ”Nu mai are nevoie de recomandări, a acumulat experiență la Gloria Bistrița, Steaua, Poli Iași, Timișoara, în Cipru. Are și un caracter deosebit, sper ca în jurul lui să putem face un nucleu, de aceea m-am străduit, împreună cu conducerea, să îl aducem”, l-a caracterizat Ionuț Popa.

Joi, de la ora 18:00 (ora României), UTA e în fieful celor de la Elore Bekescsaba. Cele două echipe s-au mai văzut pe 7 iulie, la Arad, atunci a fost 2-2.

Săptămâna amicalelor roș-albe se încheie sâmbătă, cu meciul de la Sebiș.

Facebook Comments