UTA câştigă clar amicalul cu Pecica, hatrick reuşit de Oroian

by Sorin Haut
Please follow and like us:

UTA a câştigat cu 5-1 al doilea amical al iernii, disputat astăzi în compania celor de la Progresul Pecica, echipă clasată pe locul 4 în Liga a III-a, seria a IV-a. Laszlo Balint a început partida de pe Motorul într-o formulă din care nu au lipsit cei trei nou veniţi: Bolboașă – A. Rus, Ilie, Crișan, Simo – Lorenzi, Vulturar – Miculescu, Jebari, Bustea – Ioniță. De cealaltă parte, Dan Stupar a răspuns cu: Gârlea – Ilan, Wild, Gabor, Aldan – Arsene, S. Popa – Iuga, Puie, Bozian – Szekely.

Pecicanii au condus la pauză cu 1-0, după reuşita lui Sergiu Popa, din minutul 19. UTA a schimbat liniile în repriza a doua, cu o formulă ceva mai apropiată de cea de bază, iar asta s-a văzut rapid şi pe tabelă. Activul Oroian (foto) a reuşit un hatrick, iar Buhăcianu şi Melinte au marcat şi ei câte un gol, pentru o victorie clară.

În repriza secundă, la UTA au jucat: Iacob – Tomozei, Melinte, Pașcu, Ciucur – Hrezdac, Moise – Oroian, Isac, Ursu – Buhăcianu. Ultimul amical al UTA-ei, înainte de plecarea spre Antalya, este programat pe 31 ianuarie, ora 11, tot pe Motorul, cu Crişul Chişineu Criş.

 

Facebook Comments